Massa bilder!!

Har ju lånat en kamera, dels lättare att överhuvudtaget ta bilder då, eftersom min är trasig, men också mycket roligare kamera att ta bilder med, så här kommer lite fler bilder!
Nyinhandlat:
Någon som vet vad växten till höger heter? Köpte frö från Impecta för flera år sen, nu är det ett fint träd, men jag har ingen aning om vad den heter...
Det här är iallafall någon form av sparris, hittade jag på Lidl, för 30 kr/st tror jag det var!
Pumpan igen :) Blev faktiskt riktigt nöjd med den. I bakgrunden ser man dom fina äpplena jag fick i inflyttningspresent, av Zandra och Nicklas. Ett stort och två små. Blomman till vänster är en vissen lila krysanthemum, och lyktan till höger är Ikea.
Så här kan man se ut, när man inte får spela Lego StarWars ifred.
Och så här glad kan man faktiskt bli om man låter lillebrorsan få spela imellanåt, fast man inte tror det precis när man ska lämna över handkontrollen...
Några favoritskor :) (ja, det är ju jätteintressant, jag vet!! ;) )




Lilla Rut


Till sist kommer pysslet :)
Liten presentask i form av fågelholk, juldekorerad, ena takhalvan kan man lyfta på för att komma åt innehållet.
På framsidan har jag bara satt dit två ihopsatta blommor, lite blad och rosett.


På den sidan man öppnar taket/locket har jag dekorerat med utklippt papper med notor, blommor med bling i och en stickersfågel. Kanterna på taket har fått lite glitterlim, taknocken lite spetsband och längst ner klistrade jag fast pärlor, då taket inte annars ville ligga nedåt, behövdes en tyngd.



Och så en bild på Gun med, så det inte blir orättvist ;)



Kommentarer
Postat av: Miss Cutiepie

Vilket underbart litet pysselhus! Kan tänka mig en mängd olika användningsområden för den mallen, helt underbar! Det råkar inte finnas någon mall att hitta någonstans om man är sugen på att testa själv? Tror den skulle se helt underbar ut som ett litet pepparkakshus i papper :)



Vilken läskigt fin pumpa ni hade lyckats pyssla ihop! ♥ Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0